Uvjeti poslovanja

  • More Ocean d.o.o.
  • Trg hrvatskih branitelja 4, 47000 Karlovac
  • MBS: 020043585
  • OIB: 29628125875
  • IBAN: HR1423600001102044181
  • tel.: 047/645-441

  • e-mail: info@wellbie.hr
  • Trgovački sud u Zagrebu Tt-08/472-2, Tt-10/1137-2,  Članovi uprave: Marjan Kočila, Debby Hurwits
  • Temeljni kapital : 20.000,00 kn u cijelosti uplaćen u novcu

 

 

 

1. UVJETI POSLOVANJA

Radno vrijeme More Ocean d.o.o.: ponedjeljak - petak od 08:00 do 16:30.
Upotreba e-trgovine je besplatna.
Slike proizvoda su simbolične te se mogu razlikovati od stvarnog proizvoda.

2. CIJENE

Sve cijene izražene su u kunama i uključuju PDV. Tvrtka More Ocean d.o.o. ima pravo na promjenu cijena bez najave. U slučaju da cijene robe na internetu nisu ažurirane sa stvarnim cijenama, prodavatelj omogućuje kupcu da odustane od kupnje ili mu ponudi rješenje koje bi bilo u obostranu korist.

3. PLAĆANJE:

Plaćanje je moguće po pouzeću. Troškove dostave robe snosi kupac. Troškovi dostave iznose 30,00 kn. Za narudžbe iznad 500,00 kn poštarina je besplatna.

4. UVJETI KUPOVINE:

Nakon uspješne registracije kupac postaje korisnik i dobije pravo na kupovinu. Kupac dobiva korisničko ime jednako njegovoj elektronskoj pošti te lozinku koju sam izabere. Pomoću tih podataka kupac se može prijaviti u sistem preko obrasca »prijava korisnika«. Kada kupac preda narudžbu, na svoj e-mail prima potvrdu o kupnji. Nakon toga kupac ima pravo i otkazati narudžbu putem e-maila ili telefona . Prodavatelj se obvezuje u roku od 48 sati od primitka narudžbe pregledati i provjeriti dostupnost robe te narudžbu potvrditi ili iz nekog razloga otkazati. Prodavatelj ima pravo po potrebi nazvati kupca na njegov kontakt telefon.

5. ODUSTAJANJE OD KUPNJE ILI VRAĆANJE PROIZVODA:

Kupac zadržava pravo da u roku od 15 dana vrati kupljenu robu bez navedenog razloga. O toj odluci mora pismeno obavijestiti prodavatelja, najkasnije 15 dana od primitka robe na e-mail: info@wellbie.hr ili pismeno na adresu: More Ocean d.o.o., M. Bogovića 7, 47000 Karlovac. Kupac mora vratiti neoštećen, nepromijenjen i nenošen proizvod u originalnoj ambalaži te priložiti kopiju računa. Jedini trošak koji tereti kupca u slučaju odustajanja od kupnje je trošak povrata proizvoda. Tvrtka More Ocean d.o.o. mora vratiti novac u cijelosti najkasnije u roku od 15 dana nakon primitka vraćenog proizvoda ili po želji kupca zamijeniti proizvod.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

PRIMJERAK OBRASCA O JEDNOSTRANOM RASKIDU (možete ga kopirati, ispuniti i poslati)


1. Ime, prezime i adresa potrošača ____________________
2. Prima More Ocean d.o.o., M.Bogovića 7, 47 000 Karlovac, e-mail: info@wellbie.hr
3. Ja _____________________ ovim izjavljujem da jednostrano raskidam Ugovor o prodaji sljedeće robe/za pružanje sljedeće usluge (odabrati)_________________, naručene/primljene dana ______________________
- datum.

Ta pravila u potpunosti poštuju Zakon o zaštiti potrošača (Nar. Nov., broj 41/14):

SKLAPANJE UGOVORA IZVAN POSLOVNIH PROSTORIJA I UGOVORA NA DALJINU

Odjeljak I.

Opće odredbe o ugovorima sklopljenim izvan poslovnih prostorija i ugovorima sklopljenim na daljinu

Odsjek I.

Predugovorne obavijesti

Članak 57.
(1) Prije nego što potrošač sklopi ugovor izvan poslovnih prostorija, odnosno ugovor na daljinu ili bude obvezan odgovarajućom ponudom, trgovac ga mora na jasan i razumljiv način obavijestiti o:
(...)
11. tome da se potrošač ne može koristiti pravom na jednostrani raskid ugovora iz članka 72. ovoga Zakona, u slučajevima u kojima je temeljem članka 79. ovoga Zakona, to pravo isključeno, odnosno o pretpostavkama pod kojima potrošač gubi pravo na jednostrani raskid ugovora.
(...)
20. mehanizmima izvansudskog rješavanja sporova, odnosno o sustavima za obeštećenje, te načinu kako ih potrošač može koristiti.

6. PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10. stavka 3 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14), ukoliko imate primjedbe na kupljene proizvode ili pruženu uslugu pisani prigovor možete poslati:
• poštom na adresu društva:
More ocean d.o.o.
Mirka Bogovića 7
47 000 Karlovac

• elektroničkom poštom na e-mail:info@wellbie.hr

Na Vaš prigovor odgovoriti ćemo u pisanom obliku u roku od 15 dana od zaprimanja istog.


7. ZAŠTITA PRIVATNOSTI:

Tvrtka More Ocean d.o.o. obvezuje se da će Vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti. Vaše osobne podatke koristiti će samo u identifikacijske svrhe pri korištenju wellbie.hr on line trgovine.

8. KOMUNIKACIJA:

Posjećivanjem stranice wellbie.hr komunicirate elektronskim putem. Naručivanje, obrada podataka te sva daljnja komunikacija odvija se elektronskim putem.

9. PRIJAVA NA REKLAMNE ELEKTRONSKE OBAVIJESTI

Reklamne obavijesti tvrtke More Ocean su namijenje informiranju o našoj djelatnosti, novim proizvodima i akcijskim ponudama. Šalju se ukoliko korisnik ispuni jasno naznačen formular za dobivanje e-obavijesti ili ukoliko kupac prilikom kupovine označi da želi biti obavještavan o ponudi elektronskim putem. Reklamna elektronska pošta mora sadržavati sljedeće: mora biti označena kao reklamna obavijest, pošiljatelj mora biti jasno vidljiv, različite akcije i promocije moraju biti tako i označene te mora biti vidljivo kako ih kupac može koristiti. Ako kupac ne želi primati reklamne poruke tvrtka More Ocean d.o.o. će poštovati njegovu odluku.
Pošiljatelj reklamnih obavijesti je uvijek poduzeće More Ocean koji u sadržaj može uključivati i zanimljive ponude i akcije drugih partnera.

10. NARUDŽBE SA DISLOCIRANOG SKLADIŠTA

Poštarina za kupovinu u vrijednosti do 500,00 kn iznosi 30,00 kn, a za iznose veće od 500,00 kn dostava je besplatna.
U slučaju naručivanja artikala sa dislociranog skladišta skladišta i sa skladišta U Karlovcu, artikli će biti isporučeni zajednički, sa rokom isporuke do 14 dana.
Ukoliko naručite artikle isključivo sa skladišta u Karlovcu, rok isporuke je do 5 radnih dana, a za narudžbu artikala isključivo sa dislociranog skladišta rok isporuke je do 14 dana.
Rokovi isporuke za artikle koje ste naručili biti će navedeni prilikom samog postupka naručivanja.

 

 

x

Naručite se na na naš newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti o novim proizvodima i akcijama, prijavite se na naš newsletter! Potrebna je Vaša potvrda prijave. Nakon potvrde provjerite svoj inbox - kliknite na link u e-mailu, i time će Vaša prijava biti potvrđena.